Nieuws

Gezocht: leerkrachten voor panel

Gepubliceerd op
20 februari 2018

Bent u een leerkracht uit het primair onderwijs en vindt u het leuk om mee te praten over voedseleducatie? Dat kan! Steunpunt Smaaklessen & EU-Schoolfruit is op zoek naar leerkrachten die willen meedenken over dit onderwerp. 


Doel van het panel 
In het panel praten leerkrachten mee over verschillende onderwerpen, zoals het lesmateriaal van Smaaklessen en EU-Schoolfruit, communicatie en ouderbetrokkenheid. Wat gaat goed, wat kan beter en wat moet anders? Dat horen wij graag van u. Met deze informatie kunnen we er voor zorgen dat het lesmateriaal goed aansluit bij de praktijk op school .

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar leerkrachten in het primair onderwijs, van zowel onderbouw, middenbouw als bovenbouw. Enige ervaring met de programma’s Smaaklessen en/of EU-Schoolfruit is gewenst.

Wat houdt het panel in?
U ontvangt een aantal keer per jaar een uitnodiging voor een panel-activiteit. We vragen u circa twee keer per jaar een digitale vragenlijst in te vullen en we nodigen u circa twee keer per jaar uit voor een panelbijeenkomst. Op basis van de thuislocaties van alle leerkrachten bepalen wij de locatie. Alle informatie die in de panels wordt opgehaald wordt strikt vertrouwelijk behandeld. 


  1e bijeenkomst

  • Woensdag 20 juni 15:00 - 16:30 (uiterlijk 17:00)
  • Spring house, De Ruyterkade 128 , Amsterdam
  • Vergoeding: €50 incl. reiskosten
  • Thema: EU-Schoolfruit
  • Onderwerpen:

   Input voor verbetering EU-Schoolfruitprogramma 2018-2019

   Educatieve activiteiten bij groente- en fruitmoment / energizers

  • Interesse om de bijeenkomst bij te wonen? Stuur ons dan een mail.

   Alvast bedankt!

   Steunpunt Smaaklessen & EU-Schoolfruit


  171113Schoolfruit391.jpg